empty
home   /   testpagina
 

Onderdelen
Service

Wij leveren uit voorraad alle onderdelen en motoren voor klassieke BMW's. Wij zijn specialist op dit vlak en bieden u zowel vervangingsonderdelen als slijtagedelen, nieuw en gebruikt en leveren vrijwel alles binnen 24 uur.

Meer informatie
 

Trouw
verhuur

Meer informatie
 

Aankoop
bemiddeling

Meer informatie
 

Onderhoud

Een klassieke auto vraagt om gedegen onderhoud. Wij verzorgen op professionele wijze het onderhoud en reparaties aan uw klassieke BMW.

Meer informatie

Occasions

Wij hebben regelmatig mooie klassieke occasions beschikbaar. Neem contact met ons op voor de beschikbare voorraad. Wij delen onze passie voor BMW’s graag! Wij komen met plezier in contact met andere liefhebbers van klassieke BMW’s. Bel of mail ons voor informatie, advies of een afspraak. Wij helpen u graag!

Meer informatie


Goed advies van de echte liefhebber

Toen Ad Ooms (1957, Rotterdam), eigenaar van Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice, in 1978 zijn eerste BMW 2800 aanschafte voor 750 gulden, was hij verkocht. Het was het begin van pure passie en een hele reeks BMW’s die hij zou gaan rijden en verzamelen. Ad maakte vanuit Dronten van zijn passie zijn bedrijf en verhuisde in 1995 naar een boerderij in Tollebeek (Noordoostpolder). Om de klimatologische omstandigheden voor de klassieke auto’s te verbeteren, ging het bedrijf in 2007 naar een bedrijfspand in Swifterbant (Oostelijk Flevoland). Inmiddels mag Ad Ooms zich specialist in klassieke BMW’s noemen. 
 

780 auto's
In vast onderhoud

30.000
onderdelen op voorraad

100.000 km
met onze trouwauto's gereden